طرح تجارت گسترده ژاپن و اتحادیه اروپا برای دور زدن آمریکا افزایش تلفات رژیم صهیونیستی در کمین خان یونس تظاهرات گسترده شهرک‌نشینان در مخالفت با ادامه جنگ در غزه + فیلم (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان و پادشاه بحرین واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) توافق ایران و پاکستان برای تقویت همکاری‌های دوجانبه رئیس سازمان برنامه و بودجه: مطالبات گندمکاران و بازنشستگان با نظم در حال پرداخت است ترامپ، ایلان ماسک را تهدید کرد ۸ فلسطینی در بمباران جبالیا به شهادت رسیدند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) تکمیل ۱۰ کیلومتر از جاده محور تربت حیدریه–زاوه سنای آمریکا رأی به خروج سوریه از لیست کشور‌های سرکش داد ترامپ رأی دادگاه تجدیدنظر را به‌دست آورد القسام درباره کشته شدن یک اسیر اسرائیلی توسط رژیم صهیونیستی هشدار داد روسیه: اوکراین مبادله اسرا را به تعویق انداخته است قوه قضائیه: متهم به قتل الهه حسین‌نژاد سابقه تجاوز و سرقت نداشته است دستگیری عاملان شهادت قاضی احسان باقری عراقچی در گفت‌وگوی تلفنی با اسحاق‌دار، بر ضرورت وحدت امت اسلامی تأکید کرد افشای یکی از بزرگ‌ترین ضربات اطلاعاتی تاریخ به رژیم صهیونیستی (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) اوکراین یک جنگنده سوخو-۳۵ روسیه را سرنگون کرد بهروزآذر: میزان خشونت علیه زنان در جامعه ۳۰ برابر مردان است | لزوم صدور گواهی سلامت روان برای رانندگان پزشکیان: فعالیت‌های هسته‌ای ایران کاملاً شفاف است انتخابات شوراهای شهر تهران «تناسبی» برگزار می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: هیچ خدمتی بالاتر از تأمین سلامت مردم نیست | حفظ کرامت انسانی از اولویت‌های بیمه سلامت سوخت بیمارستان‌های غزه تنها برای ۳ روز کافی است (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) واکنش آنروا به ممانعت رژیم صهیونیستی از ورود خبرنگاران بین‌المللی به غزه وزرای امور خارجه ایران و قزاقستان در تهران دیدار کردند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) کنایه سنگین صدراعظم آلمان به ترامپ: تو هم یک مهاجری! دیده‌بان حقوق بشر: تداوم تحرکات مشکوک رژیم صهیونیستی در جنوب سوریه
سرخط خبرها

در دیدار معاون رئیسی با وزیر خارجه عربستان چه گذشت؟| اعلام آمادگی سعودی‌ها برای از سرگیری مذاکرات

  • کد خبر: ۱۴۳۵۴۴
  • ۱۴ دی ۱۴۰۱ - ۱۶:۲۶
در دیدار معاون رئیسی با وزیر خارجه عربستان چه گذشت؟| اعلام آمادگی سعودی‌ها برای از سرگیری مذاکرات
معاون پارلمانی رئیس‌جمهور که برای مراسم تحلیف رئیس‌جمهور برزیل به آن کشور سفر کرده بود، در حاشیه آن مراسم دیدار مفصلی با وزیر امور خارجه عربستان داشت که در خصوص از سرگیری مذاکرات بین دو کشور بحث و تبادل نظر شد.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدمحمد حسینی معاون پارلمانی رئیس‌جمهور اظهار داشت: در حاشیه مراسم تحلیف رئیس‌جمهوری کشور برزیل فرصت مناسبی پیش آمد تا روسای هیات‌های حاضر در آن مراسم با یکدیگر دیدار و گفتگو کنند. در کنگره که مراسم تحلیف و سخنرانی رئیس‌جمهور بود، مراسم با دو ساعت تاخیر برگزار شد. در آن دو ساعت هیات‌ها فرصت داشتند تا با یکدیگر گفتگو کنند.

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور افزود: ما با افرادی مختلفی که در آنجا بودند دیدار و گفتگو کردیم. از رئیس‌جمهور آلمان گرفته تا وزیر امور خارجه دولت ترکیه. در آن دیدار‌ها احوالپرسی صورت گرفت و نکات مهمی که از سوی دو طرف مهم و مورد نیاز بود، مطرح شد. با هیات‌های اعزامی از کشور‌های کلمبیا، کوبا، شیلی و بولیوی هم دیدار و گفتگو کردیم و بر توسعه همکاری‌های دوجانبه تاکید داشتیم. ما پیش از این در مراسم تحلیف رئیس‌جمهور کلمبیا نیز حضور پیدا کرده بودیم.

وی عنوان داشت:، اما در حاشیه این مراسم با وزیر امور خارجه عربستان به صورت مفصل صحبت شد و تنها به یکی دو مورد و احوالپرسی بسنده نشد. ایشان نیز با حوصله صحبت‌ها را شنیدند و نظرات خودشان را بیان کردند.

حسینی گفت: موضوع اصلی این بود که گفتگو‌های بین ایران و عربستان که با وساطت عراق آغاز شده است، چه سرانجامی پیدا خواهد کرد که آن‌ها آمادگی خود را برای از سرگیری مذاکرات اعلام کردند. وزیر خارجه عربستان استقبال کرد تا جلسات متعددی برای بررسی موارد اختلافی و نگرانی‌ها برگزار شود تا در نهایت به یک جمع‌بندی برسیم.

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور تاکید کرد: وزارت امور خارجه موضوع را دنبال می‌کند و اقداماتی را انجام داده است. ایران و عربستان دو کشور مهم و تاثیرگذار در منطقه هستند که در حوزه‌های مختلف از جمله زیارتی و گردشگری همکاری دارند.

حسینی بیان داشت: هر سال جمعیت بسیار زیادی از مردم ایران برای زیارت عازم عربستان می‌شوند و لازم است که همکاری‌های دو کشور افزایش یابد. آنچه که دو طرف بر آن تاکید داریم، برقراری ارتباط بین دو کشور است.

منبع:‌ تسنیم
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->